Zprostředkování, zařízení a vyhledání půjčky - Zprostředkovatel online

Detail nabídky půjčky:

Nabídka půjčky

Zprostředkování, zařízení a vyhledání půjčky - Zprostředkovatel online

Dobrý den, již více než 8 let se pohybuji v nebankovním sektoru. Za tuto dobu jsem spolupracovala se všemi významnými, ale i mnoha malými, nebankovními společnosti. Díky tomu mám kontakty na společnosti, které nelze jednoduše najít. Rovněž mám dokonalý přehled o nebankovním trhu a o nabízených produktech. Jsem schopna již po úvodní konzultaci navrhnout, které nebankovní společnosti by klientovy byly ochotny schválit jeho žádost. Jsem schopná vytipovat vhodné společnosti, vhodné produkty a najít řešení i v situaci, kdy se zdá, že zde není žádné jiné východisko. Mé limity jsou pouze dva - nesmíte mít exekuci a nesmíte být v insolvenci. Pokud splňujete tyto dvě podmínky, tak jsem Vám na 99,9% schopna zajistit půjčku. Mé služby nejsou placené. A to ani předem a ani po vyplacení peněz. Jsem placena provizí za zprostředkování od společností, které Vám peníze půjčí. Tato provize Vám není účtována. zaplatíte na úrocích stejně vysokou částku, jakou by jste zaplatili, kdyby jste si vše sjednali sami. Co Vám mohu nabídnout?
  • Zprostředkování malých rychlých půjček - jedná se o částky od 500 Kč až 10 000 Kč. Jsem schopná tyto peníze zprostředkovat i bez doložení příjmů, bez osobní schůzky, bez dokládání zaměstnání a bez nahlížení do registru. V podstatě stačí, aby jste neměli exekuci, nebyli v insolvenci. Nic jiné nepožaduji. Peníze Vám dokáži zařídit převodem na účet během 30 minut. Nebo vyplacení na ruku do 24 hodin.
  • Zařízení středně velikých půjček - u půjček mezi 10 000 Kč - 80 000 Kč již jsou na klienty kladeny důraznější podmínky. Například nutnost mít pravidelný příjem, být zaměstnancem nebo mít čistý registr. Dokáži Vám zařídit takovou půjčku, u které budete splňovat podmínky a která bude v dostatečné výši. Díky mnoha letům praxe a konexím jsem schopna zajistit i takové produkty či balíčky, na které by jste při hledání na internetu nenarazili.
  • Vyhledání vysokých půjček - řádově od 100 000 Kč až po 300 000 Kč. Zde jsou již kladeny velmi tvrdé podmínky a pro žadatele může být nereálné najít jakoukoliv nabídku, u které by nemusel mít zároveň příjem, zaměstnání na dobu neurčitou a čistý registr. I přes tyto tvrdé podmínky jsem schopná vyjednat snížení nároků nebo navrhnout takové společnosti, u kterých klient může projít schválení.
Pracuji přes internet - zprostředkování půjček online. Nemusíte se se mnou scházet. Nemusíme si ani telefonovat. Vše vyřešíme přes internet a zdarma - platíte pouze úrok poskytovateli ve formě měsíčních splátek. Já Vám žádné poplatky neúčtuji. Kromě zprostředkování nebankovních produktů jsem schopna zajistit i bankovní produkty a případně i hypotéky se zástavou.
  • klasické nebankovní půjčky bez zástavy
  • klasické bankovní půjčky bez zástavy
  • hypotéky se zástavou z nebankovního sektoru
  • hypotéky se zástavou z bankovního sektoru
  • poradenství, praxe, podělení se o mnohaleté zkušenosti
Jsem schopna vyhledat nejvýhodnější nabídku s nejnižší splátkou či nejnižší úrokovou sazbou. Vždy dle toho, co preferuje klient. Máte-li zájem o zprostředkování, vyhledání nebo sjednání půjčky online přes internet, mohu Vám se vším pomoci. Jediné dvě podmínky - ne exekuce a ne insolvence. V daných situacích nejsem schopna najít žádné řešení. Splníte-li tyto dvě podmínky, tak je úspěšnost takřka sto procentní. Kromě veřejných nabídek mám k dispozici i neveřejné nabídky, které na internetových stránkách jednotlivých společností či bank nenaleznete. Rovněž mám kontakty na menší společnosti, které nejsou veřejně známé a které mají benevolentnější podmínky na své klienty. Pokud se mi nepodaří najít požadovanou půjčku, tak jsem vždy schopná navrhnout náhradní řešení. Například ustálení Vaší situace menší půjčkou a po určité době následná žádost o vyšší sumu. Řešení jsou vždy individuální. Děkuji, ing. Lucie Broučková.

Jméno nabízejícího:

Lucie Broučková

Datum vložení:

17.2.2017

Email nabízejícího:

lucie.brouckova@precerpano.cz

Telefon nabízejícího:

neuveden

Nabízená částka:

200 000 Kč

Kraj, sídlo firmy:

Hlavní město Praha

Město, sídlo firmy:

Praha 4

Posunout na začátek stránky k menu půjček

Inzerce půjček zdarma
Srovnání půjček na OP